Cecilia en hangop…. hoe kom je er op!

CECILIA EN HANGOP… HOE KOM JE ER OP!

Huub Hangop presenteert knotsgek Zomer Avond Concert in Chaam

CHAAM – Zaterdagavond 28 juni gaan we het beleven in Chaam: een nog nooit vertoonde combinatie van Cecilianen en ongecompliceerde Hangop-humor. De organisatie van het Zomer Avond Concert (ZAC) van Harmonie St.Cecilia verwacht daarom zaterdag een grote toeloop van liefhebbers van muziek, gezelligheid en lol. Het concert vindt plaats aan de Brouwerij achter Bellevue en begint om 20.30 uur. De Harmonie staat onder leiding van dirigent Caspar Versluis. Huub Hangop zal niet alleen samen met de Harmonie zijn bekende hits zingen maar ook het totale open-lucht programma op zijn eigen ludieke wijze presenteren. Na het concert transformeert Hangop zichzelf in een knotsgekke DJ die vanaf de draaitafel het feest maximaal zal laten pieken onder het motto CECILIA & HANGOP… HOE KOM JE ER OP! Dat wordt sowiezo knallen van alle kanten. Kom en maak het mee! De toegang is gratis. Meer info via www.ceciliachaam.nl

Wasautomaat

U kent vast wel één van de nummers van Huub Hangop. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd zoals Wij hebben thuis een wasautomaat, en Je wordt weer vent in de shoarma-tent. En wat te denken van Wat ben je lelijk van dichtbij als opkikker voor verlaten vrouwen, terwijl verlaten mannen zich kunnen optrekken aan Die Mädchen von Tirol. Het komt in Chaam zaterdagavond hoe dan ook allemaal in geuren en kleuren voorbij.

Zakken

Eén van de grote hits van carnaval 2013 was Hobbelpaard. De plaat werd geproduceerd door DJ Maurice. Het was een vette knipoog naar één van de grootste hits van de laatste jaren Gangnam Style. Deze single werd in juli 2013 gevolgd door Op een Banaan met een te gekke clip! Op de B-kant maakte DJ Maurice een remix van Huub’s grote hit Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant. Het populaire kledingstuk voor kalende 40-plussers krijgt zaterdagavond in Chaam alle aandacht.

Toeter

In 2014 maakte Huub weer een geweldige feestplaat. Toeter is een parodie op de hit van Avicii Wake me up. Het nummer knalde tijdens het afgelopen carnaval veelvuldig over de Chaamse podia. Zaterdagavond laat Hangop, voor wie er wat voor over heeft, ook in Chaam zijn Toeter aan Jan en alleman zien en horen in een bijzonder arrangement van jeugddirigent Djuri den Tuinder. Daarnaast zingt Huub samen met de Harmonie evergreens waaronder de culthit Liefde voor Muziek van Raymond van ‘t Groenewoud en Blaosmuziek van Gé Reinders.

Advocaat

Ruud van den Berg, de eigenlijke naam van Huub Hangop, had tot 1998 een boekingskantoor (Hangop Entertainment) voor bands en artiesten. Samen met Borka Florentinus was hij van 1995 tot 1996 presentator van het televisieprogramma PaNiek bij Veronica. In de carnavalseditie van dit populaire TV-programma in februari 1996 liet Huub zich begeleiden door de Chaamse Hofkapel De Schuimkoppe. Naast zijn carrière als zanger/entertainer was Ruud van den Berg van 2006 tot 2011 in het dagelijks leven advocaat te Breda. Hij is gespecialiseerd in auteursrecht en merkenrecht. -bvo

Hangop 1

Huub Hangop Special Guest tijdens het Chaamse Zomer Avond Concert !

Hangop2

Huub Hangop laat in Chaam zijn toeter horen!

Hangop3

Huub Hangop presenteert het totale open-lucht-programma!