Nog nooit vertoonde combinatie van Cecilianen en Hangop-humor

Cecilia & Hangop: hoe kom je er op?

Nog nooit vertoonde combinatie van Cecilianen en Hangop-humor!

CHAAM – Vanavond, zaterdag 28 juni, treedt Huub Hangop samen op met harmonie St.Cecilia tijdens het jaarlijkse Zomer Avond Concert aan de Brouwerij onder het motto ‘Cecilia & Hangop: hoe kom je er op?’ “Deze combinatie van Cecilianen en Hangop-humor is nog nooit vertoond”, zegt harmonie-voorzitter Guust van der Steen. “We verwachten daarom een grote toeloop van liefhebbers van muziek en lol”, zegt hij. Hangop heeft iets met Chaam. Tijdens carnaval is hij er vaste gast en hij liet zich op televisie begeleiden door Hofkapel De Schuimkoppe. Huub Hangop zingt zaterdagavond samen met de harmonie zijn bekende hits zoals Toeter, Shoarmatent, Wasautomaat, Hobbelpaard en Wat ben je lelijk van dichtbij. Ook zingt hij evergreens waaronder Malle Babbe, Liefde voor muziek van Raymond van het Groenenwoud en Blaosmuziek van Gé Reinders. Daarnaast presenteert Hangop het totale open-lucht programma met compilaties door de harmonie van tunes uit de films van James Bond, de musical Lord of the Dance en de hits van Queen. Van der Steen: “Na het concert transformeert Hangop zichzelf in een knotsgekke DJ die vanaf de draaitafel het feest maximaal laat pieken.” De harmonie staat onder leiding van dirigent Caspar Versluis. Het concert begint om 20.30 uur. De toegang is gratis. Bij slecht weer gaat het concert binnen door in Bellevue.-BvOers