PERSBERICHT Huub Hangop treedt op met Chaamse Harmonie

Zaterdagavond 28 juni

Huub Hangop treedt op met Chaamse Harmonie !

CHAAM – Op zaterdagavond 28 juni gaat er iets spectaculairs in Chaam gebeuren. De lollige zanger Huub Hangop treedt dan op samen met de Chaamse Harmonie St.Cecilia tijdens een groots Zomer Avond Concert (ZAC) aan de Brouwerij achter Bellevue. Het concert begint om 20.30 uur na het voetballen en duurt de hele avond. Na het concert transformeert Huub zich in een knotsgekke DJ die tot in de kleine uurtjes het publiek zal vermaken vanaf de draaitafel. Huub Hangop zal niet alleen samen met de Harmonie zijn bekende hits zingen maar ook het totale open-lucht programma op zijn eigen ludieke wijze presenteren. Dat mag U niet missen! De toegang tot het concert is gratis. Meer info: www.ceciliachaam.nl

Verlegen

Huub Hangop heet eigenlijk Ruud van den Berg. Hoewel Ruud eigenlijk een verlegen jongen is, was hij op de middelbare school al veel bezig met muziek maken en feestjes organiseren. Hij was al vroeg entertainer, gangmaker en muzikant. Hij speelde in de jaren ’80 en ’90 veel op feesten en partijen in allroundband Ora et Labora en als zanger van de comedy rock & roll band Herb Mews & the Mules, waarmee hij vijftien jaar succesvol in het clubcircuit in Nederland en België optrad.

Huub Hangop

In 1982 begon Ruud met de zangact Huub Hangop. In die hoedanigheid trad hij in 1997 op samen met Hofkapel De Schuimkoppe uit Chaam in het TV-programma Veronica’s Panieknacht. De afgelopen jaren was Huub vaste gast tijdens carnaval in Chaam, steeds met groot succes. Een optreden zonder toegift heeft hij nog nooit meegemaakt. Kortom, hoog tijd om de sympathieke entertainer naar Chaam te halen tijdens het Zomer Avond Concert op 28 juni om zo het Chaamse publiek te trakteren op een nog nooit vertoonde combinatie van Cecilianen en Huub Hangop!

Liefde voor muziek

Samen met de Chaamse Harmonie voert Huub op 28 juni zijn grootste hits uit zoals De Toeter, Hobbelpaard, Broodje Shoarma en Wat ben je lelijk van dichtbij. Ook zingt Huub samen met de Harmonie evergreens waaronder de culthit Liefde voor Muziek van Raymond van ‘t Groenewoud en Blaosmuziek van Gé Reinders. De Harmonie staat onder leiding van dirigent Caspar Versluis uit Standdaarbuiten. Jeugddirigent Djuri den Tuinder uit Zevenbergen schreef de Hangop-arrangementen. –bvo

Voor persfoto’s klik hier!

 

 

Foto’s:
Huub Hangop Special Guest tijdens het Chaamse Zomer Avond Concert !
Harmonie St.Cecilia in voorbereiding van een groots Zomer Avond Concert (ZAC).
Ruud van den Berg presenteert als presentator Huub de muzikale avond !