Gastheer Huub

Gastheer Huub is de fanatieke regelneef, de ceremoniemeester van uw feest. Hij ontvangt uw gasten met een glimlach. Desgewenst kan hij het feest openen, sprekers of artiesten aankondigen, het buffet openen, de dansvloer vullen, gasten verwijzen naar speciale plaatsen of zalen, etc. Verder loopt hij animerend rond op het feest, houd hij nauwlettend in de gaten of iedere gast het naar zijn of haar zin heeft, is hij trouble-shooter en animeert hij uw gasten als er een te lange rij bij de buffetten (of de toiletten) staat.
Problemen lost hij in no time op, op een manier dat de gasten het niet, of juist wél, merken. Hiaten in het programma vult hij moeiteloos op met afleidende manoeuvres. Heel opvallend of juist heel subtiel op de achtergrond. Na afloop zwaait hij uiteraard iedere gast persoonlijk uit!


Gastheer Huub is inzetbaar op feesten, recepties, congressen, etc.

11159-122 wit achtergrond
Gastheer Huub, een allround gastheer, die op een leuke en sympathieke manier uw gasten ontvangt en desgewenst het openingswoord doet, de dag of avond presenteert, uw directie interviewt, etc. Ofwel: hij maakt uw feest of evenement compleet!
11159-120 wit achtergrond

Hier kunt meer foto’s van Gastheer Huub zien en downloaden