Joost Boode benoemd tot Huub Hangop Fan der 1ste Klasse!

Het allereerste Huub Hangop Fan 1e Klasse Certificaat is uitgereikt aan de heer Joost Boode.

Dit gebeurde tijdens een officiële ceremonie op een parkeerplaats te Oosterhout-Zuid in afwezigheid van de voorzitter van de Huub Hangop fanclub Bas van Oort. Het certificaat ligt in de doos.

De aanvraag werd ingediend door zijn vrienden, omdat die van mening waren dat Joost zou voldoen aan alle criteria om eerste klas Huub Hangop fan te worden. Na grondig onderzoek is gebleken dat Joost inderdaad voor 100% Fan Der Eerste Klasse waardig is.


Uitreiking van het Eerste Klas Fan certificaat met 4e van links Huub Hangop en 6e van links Joost Boode

Wil je ook Huub Hangop Fan der Eerste Klasse worden? De criteria zijn:

1. Minimaal 5 optredens van Huub Hangop hebben bezocht.

2. Minimaal 10 teksten van Hangop-liedjes compleet uit het hoofd op kunnen dreunen of minimaal twee maal zijn “blijven zitten” op de lagere of middelbare school (de lagere of middelbare school nooit hebben afgerond is een pre).

3. In het bezit zijn van een broek met van die zakken aan de zijkant, een broodje shoarma, een zeehond, een hobbelpaard of een stokpaard.

4. 1 dag gedurende 16 uur (waarvan minimaal de helft buiten overdag) in het openbaar rondlopen in een zelf gemaakte Huub Hangop outfit.

5. Schriftelijk goedkeuring hebben van minstens 8 andere Huub Hangop fans (met naam en handtekening).

Indien u aan deze criteria meent te voldoen, of indien u iemand wilt voordragen, kunt u een aanvraag vergezeld van sluitend bewijsmateriaal indienen bij de Commissie Hangop-fan Eerste Klasse (CHEK). Houd er rekening mee dat de behandeling van een aanvraag wel 3 maanden kan duren en dat de kandidaat kan worden opgeroepen op een hoorzitting ter staving van het aangebrachte bewijsmateriaal. De CHEK kunt u benaderen via https://www.facebook.com/huubhangop of huub@hangop.nl