Hardstyle remix van Het Vrachtwagenchauffeurslied

z41h_Hoesjeopzet2--1.jpg
Toen Huub Hangop zelf vrachtwagenchauffeur was, in 1984, bracht hij de eerste versie uit van Het Vrachtwagenchauffeurslied. Een nummer dat door velen als klassieker is bestempeld. Producer Max Hardstyle was destijds nog een peuter, maar werd toen al aangestoken door het Hangop-virus. In zijn ouderlijk huis werd er regelmatig “Pom pedom pompom, pedom pompom, pedom pompom” meegezongen.

38 jaar later durfde Max, inmiddels een gevierd remixer, het pas aan Huub te vragen: “Huub, mag ik er een remix van maken?” Huub vond dit een hele eer en stemde er meteen mee in. Het resultaat mag er zijn! Hou je vast, gordels om en remmen los! We gaan beuken op de Max Hardstyle versie van Het Vrachtwagenchauffeurslied!

Klik hier voor de videoclip

Klik hier om ‘m te beluisteren of te downloaden

z41h_HuubHangopMaxHardstyleVrachtwagen1FotograafJaapvanZijp--1.jpg
Huub Hangop & Max Hardstyle (Foto: Jaap van Zijp, klik erop voor een groter formaat)
z41h_Image21--26.jpg Meer informatie:

Hangop Entertainment
Veerstraat 6
4758 BS Standdaarbuiten
Telefoon +31 (0)6 2347 6422
E-mail: huub

Of raadpleeg onze websites:
Huub Hangop Max Hardstyle

Klik hier om deze email in uw browser te lezen

space.gif