Nieuwe kraker Huub Hangop: Onze Hond (Stinkt Uit Z’n Mond)

z41h_HuubHangopOnzeHondhoesje--1.jpg
De nieuwe feest- en carnavalskraker van Huub Hangop is uit!
Op Huubs allereerste single uit 1982 “Wij Hebben Thuis Een Wasautomaat” zingt Huub alleen over z’n moeder en z’n bouvier. Voor zijn nieuwste nummer “Onze Hond (Stinkt Uit Z’n Mond)” haalt hij er, 40 jaar later, de rest van z’n familie en de hele beestenbende bij!

Het lied is door Huub geproduceerd samen met zijn muzikale neef Merijn Nelemans (MN Entertainment). De tekeningen van het hoesje en de videoclip zijn gemaakt door Papier Souvenir. De clip is deels opgenomen bij Filmcreatie en gemonteerd door Huub himself. De single is wederom uitgebracht bij het gezelligste platenlabel van Nederland, Berk Music. Benieuwd? Kijk én luister hier:

Klik hier voor de videoclip

Klik hier om ‘m te downloaden of streamen

z41h_Image21--15.jpg Meer informatie:

Hangop Entertainment
Veerstraat 6
4758 BS Standdaarbuiten
Telefoon +31 (0)6 2347 6422
E-mail: huub
Website: www.hangop.nl

Klik hier om deze email in uw browser te lezen

space.gif