Achter de schermen

Hangop Entertainment wordt gerund door Henny en Ruud van den Berg. Zij behartigen samen de belangen van de de artiest Ruud. Ruud is geboren op 10 september 1960 en getrouwd op 10 september 2010 met Henny. Samen kregen ze in 2011 een dochtertje, Miesje.

IMG_5553 (2)

Hoewel Ruud eigenlijk een verlegen jongen is, was hij op de middelbare school al veel bezig met muziek maken en feestjes organiseren. Hij was al vroeg entertainer, gangmaker en muzikant. Hij speelde in de jaren ’80 en ’90 zeer veel op feesten en partijen in allroundband “Ora et Labora” en als zanger van de comedy rock & roll band Herb Mews & the Mules, waarrmee hij vijftien jaar succesvol in het clubcircuit in Nederland en België optrad. In 1982 begon hij met de zangact Huub Hangop. Hieruit is managementbureau Hangop Entertainment ontstaan. Veel optredens volgden. De poppodia en cafés maakten gaandeweg plaats voor bedrijfsevenementen. Ondertussen studeerde Ruud rechten en was vijf jaar advocaat. Als jurist is zijn specialisme het intellectuele eigendomsrecht. Als artiest is hij veelzijdig en vooral improviseren en een sfeer aanvoelen zijn zijn kwaliteiten.
Henny is bedrijfseconoom. Ze was manager en concerncontroller in respectievelijk het bedrijfsleven en bij de overheid (bij diverse gemeenten).